E-TWİNNİNG PROJEMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN YARATICI FİKİRLERİ VE TÜM ENERJİSİYLE DEVAM EDİYOR

E-twinnig projemiz Geleceğimin Şehirleri kapsamında öğrenci tanıtımları, afiş ve logo tasarımları, Kahoot yarışmaları tamamlandı. Öğrencilerimizin hem eğlendiği hem öğrendiği verimli geçen iki haftanın ardından çevrimiçi toplantılarda proje ortakları ile buluşmalar sağlandı. Öğrencilerimizin Web 2.0 araçlarına olan ilgileri ve yaratıcı fikirleri ile birçok afiş ve logo tasarımı yapıldı.

Önümüzdeki günlerde ortaklarımızla birlikte ankete çıkacak olan afiş ve logolar arasından projemizi temsil edecek logomuz seçilmiş olacak. Seçilecek olan logoyu merakla bekliyoruz...

18.04.2022 912

18-04-202218-04-2022