Geleceğimin Şehirleri Projemiz Ulusal Kalite Etiketi İle Ödüllendirildi

Küresel ısınma, hava kirliliği, küresel iklim değişikliği ,içilebilir su kaynaklarının azalması vb. günümüz dünyasının en temel sorunlarıdır. Yıllar geçtikçe artan bu problemin varlığından öğrencileri haberdar etmek, dünyanın kaynaklarının sınırsız olmadığı ve korunması gerektiği bilincini aşılamak adına bu projenin gerçekleştirilmesi amaçlanmıştır. Projemizde öğrencilere bu sorunlar ile ilgili bilgiler verilecek, sorunların giderilmesi adına çözüm önerileri oluşturulurken disiplinler arası bir öğrenme sağlanacaktır.

Bu amaçla yola çıkmıştık...

Geleceğimin Şehirleri E-Twinning projemiz tüm katılımcı ortakların ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildiği faydalı bir çalışma oldu. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

10.08.2022 172

10-08-202210-08-202210-08-2022