Şehit Adil Erdoğan Ortaokulu

Vizyon: -Yaptığı işten mutlu olan nesiller oluşturmak için sosyal aktivitelerle eğitimi güçlendirmek -Yetenekleri konusunda öğrencileri yönlendirmek -Oyunlar aracılığıyla eğlenerek öğrenmeyi sağlamak -Okulumuzu, öğrencinin aktif olduğu onların duygu ve düşüncelerinin önemsendiği ikinci bir yuva haline getirmeye çalışıyoruz.

Misyon: Öğrencilerimize kendilerini mutlu ve huzurlu hissedebilecekleri, her türlü gereksinimlerini okul içinde karşılayabilecekleri bir eğitim -öğretim ortamı hazırlamak, milli duygu ve kültürel mirasına sahip çıkan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğrenciler için okulumuza servisle ulaşım imkanı vardır.
Sportif Etkinlikler: Halter alanında ülke çapında yapılan turnuvalarda başarı ile temsil eden öğrenciler yetişmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Eramus Projeleri yürütülmektedir.

Telefon - (0312)2440016

WEB - https://sehitadilerdoganortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 30 Ağustos Mah. 2081. Sk. No4 06790 ETİMESGUT / ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - 30 Ağustos Mah.Şehit Hasan Öztürk Cad.2081 Sok. No:4 Etimesgut/ANKARA

Adres - 30 Ağustos Mah. 2081. Sk. No4 06790 ETİMESGUT / ANKARA

Ulaşım Ulaşım problemi bulunmamaktadır. Kızılaydan otobüs ile Ulustan dolmuş ve otobüs ile okulumuza ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1,6 km il merkezine 19,7 km uzaklıktadır.